Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yonaka – “Lose Our Heads”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Britse rockband Yonaka leeft naar de release van hun debuutplaat Don’t Wait ‘Til Tomorrow toe. De band met de flamboyante Theresa Jarvis als frontvrouw bracht het afgelopen jaar twee goede ep’s uit en mochten zelfs al hun eerste Belgische show op Pukkelpop spelen. Bring Me The Horizon is ook al fan van het viertal, want ze namen ze zelfs op hun Europese Tour mee. De band koestert hoge verwachtingen en wil deze dan ook waarmaken met hun eerste longplayer. Met “Lose Our Heads” krijgen we alvast een tweede smaakmaker te horen, die ons helemaal klaarstoomt voor wat ons nog te wachten staat.

Yonaka was op hun vorige singles niet vies om de synth een wat prominente plek in hun geluidsspectrum te geven en dat pakt op “Lose Our Heads” opvallend goed uit. Het refrein is heel catchy en weet al snel te blijven hangen dankzij een leuke hook. De gitaren voorzien het nummer van veel power en energie en laten de rockfans helemaal tot hun trekken komen. We zijn duidelijk fan van de nieuwe single van Yonaka en hopen dat ze deze lijn kunnen doortrekken op hun debuutplaat.

Yonaka speelt op vrijdag 28 juni op The Slope van Rock Werchter.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief