Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Drugdealer ft. Weyes Blood – “Honey”

Met nog anderhalve maand te gaan tot nieuwe album Raw Honey krijgen we nogmaals een nieuwe single van Drugdealer voorgeschoteld. “Honey” volgt op de frivole single “Fools” en is een samenwerking met goede vriendin Weyes Blood, met wie hij in het verleden al meermaals de krachten bundelde. Over een goede teamsfeer beschikken ze dus op zijn minst al. Het volledige album Raw Honey is beschikbaar op 19 april en is het tweede album van Michael Collins als Drugdealer.

Nederig laat Drugdealer op “Honey” het overgrote deel van het zingen aan Weyes Blood over. Een positie in de voorgrond die ze met verve inneemt. Desalniettemin dirigeert Michael Collins vanop de achtergrond het nummer een milde drugstrip in. Het is deze gladde sound waarvoor Collins gewoonlijk opteert onder het moniker Drugdealer. Voor de meer onthutsende ervaringen moet je eerder zijn bij meer experimentele projecten, met namen als Run DMT en Silvia Plath. De laatste minuut van de meer dan vier minuten durende country-rock song besluiten ze ons vaarwel te zeggen met een collectieve laatste zucht, terwijl ze zachtjes wegdeemsteren. Tot in de Botanique op 23 mei zouden we zeggen!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Weyes Blood – And In The Darkness, Hearts Aglow (★★★★): Op weg naar een sterk drieluik

Hoe brei je een vervolg aan een plaat die door de muziekpers tot een van de beste van het jaar gebombardeerd werd?…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weyes Blood - "It's Not Just Me, It's Everybody"

In 2019 bracht Weyes Blood Titanic Rising uit, een adembenemend album waar Natalie Mering de kern wist te beschrijven van hoe we als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.