Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Drugdealer – “Fools”

Als de eerste warme zonnestralen van het jaar is Drugdealer daar eindelijk weer met verse single “Fools”. Zijn laatste muzikale langspeler, The End Of Comedy, deelde hij met ons in 2016. Michael Collins is immers een drukbezet man. Hij is naast frontman van Drugdealer ook nog eens filmmaker en kunstenaar. De band, of collectief zoals Collins het liever omschrijft, komt op 19 april met een nieuw psychedelisch pop album getiteld Raw Honey.

Nieuwe single “Fools” valt te beschrijven als vederlicht en borduurt rustig voort op hun eerdere werk. De trompetten doen speels hun ding en het gitaarwerk roept daarnaast herinneringen op aan The Grateful Dead. Een glimlach onderdrukken zal zelfs voor de meest hardnekkige pessimisten onder ons geen gemakkelijke klus zijn. Verrassen doet Drugdealer niet echt met hun laatste inspanning maar dat maakt deze zonovergoten song niet minder aangenaam. Op 23 mei staat het collectief op het programma in de Botanique.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Unknown Mortal Orchestra – “Layla”

Unknown Mortal Orchestra, de band achter de Nieuw-Zeelandse artiest Ruban Nielson, brengt met “Layla” hun eerste single van dit jaar uit. Vorig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SYML - "Chariot"

SYML vereerde ons land al meermaals met zijn aanwezigheid en stelde nimmer teleur. De laatste keer kwam hij naar Les Nuits in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Honey – “Up Against It”

Black Honey probeert al bijna tien jaar lang hun stempel te drukken op de indierockindustrie. Met een sound niet veel verschillend van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.