Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Tallest Man On Earth – “I’m a Stranger Now”

Sommige artiesten zijn onmiddellijk te herkennen aan hun specifieke stijl, zo ook Kristian Matsson, beter bekend als The Tallest Man On Earth. De Zweed verwende ons al met vier albums, en momenteel is hij in blijde verwachting van de vijfde telg, die I Love You. It’s a Fever Dream zal heten. De man zat de voorbije jaren echter niet stil, hij loste onder meer een ep, een YouTube serie en een videoproject genaamd When The Bird Sees The Solid Ground.

I’m a Stranger Now was al in een ruwe versie te horen op YouTube en nu krijgen we een gepolijste versie voorgeschoteld. Altijd leuk als muzikanten eens uit een ander vaatje tappen, wij zijn echter blij dat we ons binnenkort opnieuw aan de haard kunnen nestelen met een nieuwe langspeler van onze favoriete singer-songwriter. Het is geen uniek nummer, het ligt in de lijn van Matsson’s vorig werk. Dat is echter geen slecht nieuws, want het is lang zoeken naar een slecht nummer van de man. ‘A little drop of poison in the rain, a little drop of madness in my heart’ zingt Matsson, wat ons hart direct vult met liefde en een knus gevoel geeft. Gezellig in de zetel kruipen en genieten van de muziek is de boodschap!

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 3): Hete afsluiters

Met factor vijftig op standby waren we weer klaar om aan de laatste en warmste dag van het Cactusfestival te beginnen. Op…
InstagramLiveRecensies

The Tallest Man On Earth @ Het Depot: De mooiste, in het zweet badende man ter wereld

Het was alweer geleden van 2019 dat The Tallest Man On Earth neerstreek in België. Kristian Matsson stelde toen zijn laatste album…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar, Whitney, Oh Wonder en meer voor Cactusfestival 2022!

Als we de virologen en festivalorganisatoren mogen geloven, dan zal de zomer van 2022 er weer eentje worden zoals we die altijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.