Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ – “AINT GOING BACK”

Russ is misschien wel één van de productiefste rappers van het moment en dropt regelmatig nieuwe nummers en mixtapes. De 25-jarige hip hopper uit Atlanta heeft de afgelopen jaren grote successen geboekt en verkocht zelfs bijna Vorst Nationaal uit. Vorig jaar kreeg hij overigens nog een erg mooi slot op de main stage van Rock Werchter, maar echt overtuigen deed hij toen niet. In september loste hij met ZOO zijn laatste mixtape, maar een nieuwe lijkt al in de maak. Onlangs liet Russ zich trouwens negatief uit op sociale media over het platenlabel waarop hij zit over zijn visie dat managers alleen maar geld uit de zakken van de artiesten halen. Het leverde hem alvast veel lovende reacties uit de scene op. Met zijn nieuwe “AINT GOIN BACK” laat hij ook muzikaal weer van zich horen.

Wie fan was van de vorige nummers van Russ, zal ook zijn nieuwe weten te pruimen. Russ maakt immers gebruik van zijn succesrecept zonder echt veel te veranderen, en daar knelt nu net het schoentje voor ons. De productie is top en ook de flow is opnieuw van een degelijk niveau, maar het klinkt als het zoveelste Russ-nummer dat in weinig van de andere verschilt. De Amerikaan mag dan wel heel productief zijn en met veel songs om de hoek komen, maar een beetje variatie had “AINT GOIN BACK” zeker geen kwaad gedaan. Zeker geen slecht nummer, maar wil Russ populair blijven, dan zal hij toch eens met iets nieuws moeten komen.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1682 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes (★★★★): Zwaargewichten bundelen hun krachten en telefoonboekje

Black Thought, het alias van Tariq Luqmaan Trotter, kennen we al bijna 35 jaar als bezieler en voornaamste lyricist van The Roots….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse - "No Gold Teeth" (feat. Black Thought)

Danger Mouse is zonder twijfel een van de meest invloedrijke producers en muzikanten ooit. Om volledig uit te leggen wat deze man…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.