Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phum Viphurit – “Hello Anxiety”

De verlegen indierocker Phum Viphurit voelt de lente al kriebelen. Vanaf de intro kan je niet anders dan vrolijk meewiegen, maar op deze single valt er niet enkel te lachen en te zingen. Op “Hello Anxiety” gaat Phum de confrontatie aan met zijn angsten, in een stijl die hij zich ondertussen eigen heeft gemaakt. Met een brede grimas en op zonnige melodieën bezingt hij zijn onzekerheden. Pijn en verdriet onder een dikke laag glazuur, precies zoals we het graag hebben.

Op een kalmerende toon verzekert Phum ons dat alles zo erg nog niet is. De funky gitaardeuntjes leiden ons af van alles waar we bang voor zouden zijn. Dat het oké is je tranen te tonen en onzekerheden te omarmen. ‘You’ll be fine.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.