Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Didirri + Ro – “Tea Stains”

Ken je Didirri al? De Australische singer-songwriter begint stilaan potten te breken en weet met zijn gevoelvolle muziek een steeds grotere massa aan te spreken. In het najaar van 2018 stond de sympathieke twintiger uit Melbourne nog in Café Café in Hasselt en betoverde hij de aanwezigen samen met twee extra muzikanten met een solide show. Een album heeft hij nog niet uitgebracht, maar daar zal volgens hem weldra verandering in worden gebracht. Voor zijn eerste single van 2019 sloeg hij trouwens de handen in elkaar met stadgenote Ro en dat levert met “Tea Stains” een magnifiek nummer op.

Al snel wordt op “Tea Stains” duidelijk hoe goed de stemmen van Didirri en Ro samen passen. De hoge en warme stem van Ro vult de donkerdere stem van Didirri uitstekend aan. “Tea Stains” is bovendien ook heel intelligent geschreven, met een eerder gezapig begin en een heuse singalong als einde. Muzikaal gezien is het nummer vrij eenvoudig gehouden met de focus op de akoestische gitaar en de piano, maar hier en daar duiken er ook een aantal fijne folkinstrumenten op. “Tea Stains” is met andere woorden een pareltje geworden en we hopen dat de twee nog vaker samen zullen werken.

Deze zomer kan je Didirri ontdekken op The Slope van Rock Werchter, waar hij op zondag 30 juni zal staan.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief