Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bluebiird – “Black Coffee Morning”

Wie in het verre verleden naar Disney Channel keek en fan was van Hannah Montana (ja, die serie met Miley Cyrus), zal de naam Emily Osment wel iets zeggen. De actrice vertolkte de rol van Lilly Truscott aka de beste vriendin van hoofdpersonage Hannah Montana, maar probeerde naast het acteren ook het één en ander uit in de muziekwereld. Na twee geflopte albums, heeft de 26 jarige zangeres en actrice zichzelf helemaal gevonden. Onder haar muziekalias Bluebiird brengt ze vanaf heden dromerige gitaar-influenced pop die ergens tussen Phoebe Bridges en Ella Vos ligt.

Na het te proberen met platte teenager pop, is Osment negen jaar later klaar om haar volledige muzikale capaciteiten te gebruiken. “Black Coffee Morning” is in ieder geval een fantastisch voorbeeld van hoe dromerige popmuziek mag zijn. Niet te zacht, maar op het randje van uptempo. Blazers, gitaren, lichte percussie en haar lichtjes ruige stem maken van haar debuutsingle onder nieuwe naam een indrukwekkend comeback waar niemand op gerekend had. Een mooie aanwinst aan het al zo mooie muzieklandschap.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief