Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yawners – “La Escalera”

Poppunk van een jong, Spaans duo dat zichzelf Yawners noemt, wat moet je je daarbij voorstellen? Verwacht je niet aan veel gegeeuw, want hun nummers klinken steeds fris en opbeurend. Over twee weken komt hun debuutalbum Just Calm Down uit en om het ons moeilijk te maken daar effectief kalm bij te blijven, brachten ze al de voltreffer  “Please, Please, Please” uit. Nu komt daar “La Escalera” bij, wat zoveel betekent als ‘de ladder’. Van de tekst hebben we verder geen idee, maar dat het weer eens leuk klinkt, staat vast.

Een van de sterkste punten van Yawners is hun energieke klank, die zich vooral in de refreinen manifesteert in de vorm van echte oorwurmen. Ook op “La Escalera” is dat het geval, meteen krijg je de neiging om het mee te neuriën (of zingen, als je zelf woorden verzint of Spaans kan). De drummer houdt zich duidelijk niet in, waardoor het nummer goed vooruit gaat en ook een punkrock-toets krijgt. Ook duurt de single niet zo lang, en dat maakt de aantrekkingskracht van de repeat-knop eens zo groot. Aftellen maar naar 22 maart om de rest van de plaat te verslinden!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 maart 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief