Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Feelings”

Het lijkt wel gisteren, maar het is inmiddels als zeven jaar geleden dat John Newman voor het eerst een hit scoorde met zijn aanstekelijke Rudimental samenwerking “Feel The Love”. Een jaar later lukte het ook solo met zijn solodebuut “Love Me Again”, waarmee hij tijdens de zomer van 2013 in de charts kampeerde. Shows op o.a. Rock Werchter en Pukkelpop volgden, net zoals samenwerkingen met bijvoorbeeld de Britse top-dj Calvin Harris en de Noorse producer Kygo. Intussen is het reeds van 2015 geleden dat de Brit met een album kwam en dat zou dit jaar veranderen.

Newman heeft vlinders in zijn buik, want hij is inmiddels een gehuwde man met familieplannen. Met een hele boel nieuwe emoties, schreef de Britse zanger aan nieuw werk en daarvan is “Feelings” het tweede resultaat. Voorafgegaan door het zonnige “Fire In Me” bijna precies een jaar geleden, is de nieuwe release alweer een zeer funky popnummer geworden waarmee Newman weet te swingen. Zijn kenmerkende opbouw is ook deze keer aanwezig en zo leunt het nieuwe werk sterk aan zijn ouder werk aan. Niet verrassend, wel zomers.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief