Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Feelings”

Het lijkt wel gisteren, maar het is inmiddels als zeven jaar geleden dat John Newman voor het eerst een hit scoorde met zijn aanstekelijke Rudimental samenwerking “Feel The Love”. Een jaar later lukte het ook solo met zijn solodebuut “Love Me Again”, waarmee hij tijdens de zomer van 2013 in de charts kampeerde. Shows op o.a. Rock Werchter en Pukkelpop volgden, net zoals samenwerkingen met bijvoorbeeld de Britse top-dj Calvin Harris en de Noorse producer Kygo. Intussen is het reeds van 2015 geleden dat de Brit met een album kwam en dat zou dit jaar veranderen.

Newman heeft vlinders in zijn buik, want hij is inmiddels een gehuwde man met familieplannen. Met een hele boel nieuwe emoties, schreef de Britse zanger aan nieuw werk en daarvan is “Feelings” het tweede resultaat. Voorafgegaan door het zonnige “Fire In Me” bijna precies een jaar geleden, is de nieuwe release alweer een zeer funky popnummer geworden waarmee Newman weet te swingen. Zijn kenmerkende opbouw is ook deze keer aanwezig en zo leunt het nieuwe werk sterk aan zijn ouder werk aan. Niet verrassend, wel zomers.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAEVN - "Throw Me A Line"

In 2018 bracht het Nederlandse duo HAEVN hun prachtige debuutplaat Eyes Closed uit. Een album waar de referenties naar water en zee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRASTA & Alessia - "Because of Me"

BRASTA en Alessia hebben ons niet lang laten wachten op een vervolg van hun single “Escape” die afgelopen november uitkwam. Vandaag komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.