Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Fire In Me”

John Newman is na een pauze eindelijk terug met nieuwe muziek. De Brit scoorde in 2013 met “Love Me Again” een echte zomerhit en werkte voor zijn grote solo doorbraak nog samen met Rudimental. In 2014 werkte hij met Calvin Harris samen en behaalden ze met hun samenwerking “Blame” vlotjes de top 10. In de zomer van datzelfde jaar stond hij dan op het hoofdpodium van Pukkelpop en schitterde hij een jaar later ook op Werchter. Na het snelle en onverwachte succes trok John zich even terug, maar nu is hij klaar om zijn langverwacht comeback te vieren.

Het avontuur van John Newman begint daar waar het vorige keer stopte. Met “Fire In Me” brengt hij een leuk popnummer uit dat gemakkelijk iedereen aan het dansen brengt. Wat tropische beats, funky baslijnen en zijn onmiskenbare stem. Hij heeft het recept voor een hit gevonden en toont dat hij na zijn pauze de kracht heeft gevonden om de draad terug op te pikken. Het is slechts maart, maar het nummer is nu al een zomerhitje in wording.

Facebook / Website

9 maart 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter