Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Novo Amor – “No Fun” & “Lucky For You”

Dat Novo Amor aka Ali Lacey niet vies is van een samenwerking werd eerder al duidelijkIn 2017 dook hij met Ed Tullett in de studio, met Heiress als eindresultaat. Deze keer ging de voorkeur uit naar een vrouwelijke metgezel. Zijn oog liet hij vallen op de Amerikaanse zangeres Gia Margaret, die hem tevens vergezelt op tour als support act. Samen brachten ze afgelopen vrijdag maar liefst twee singles uit, genaamd “No Fun” en “Lucky For You”.

Beide singles grijpen terug naar de beginperiode van Novo Amor. Een lofi gitaar zonder al te veel poespas, waarbij we maar al te graag wegdromen. Deze keer gaat onze aandacht niet alleen naar zijn herkenbare kopstem en is het vooral Margaret die de lead neemt. Hun stemmen blenden perfect in elkaar en geven een nieuwe definitie aan de term melancholie. Veel hebben de twee niet nodig om ons te overtuigen. Wij zijn alvast benieuwd of er nog een vervolg wordt gebreid aan deze samenwerking.

Op 23 mei zijn beiden alvast te bewonderen in Trix, tickets zijn nog steeds beschikbaar.

Facebook

 

 

 

3 maart 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief