FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk kondigt dEUS, Amenra, Whispering Sons en 11 anderen aan!

© CPU – Joost Van Hoey

Rock Herk maakte zonet zijn eerste veertien namen bekend en die zijn heel goed te pruimen. Zo zal dEUS op de eerste dag het hoofdpodium headlinen en zullen ze hun legendarische album The Ideal Crash integraal brengen. Na acht uitverkochte AB’s trekken ze dus ook langs de festivalpodia met hun nu al legendarische set. Ook op de Main Stage op dezelfde avond staan het Duitse duo Digitalism, de immens getalenteerde winnares van De Nieuwe Lichting Tessa Dixson en de jonge Limburgse band Boi Wonder. Het Britse punkduo Sleaford Mods en Gruppo Di Pawlowski staan diezelfde dag in de Club, net zoals de Belgische groep Crackups, die aan hun comeback bezig zijn en de dag mogen openen. In de Street kan je dan weer genieten van de uitzinnige rock van Dirk..

Een dag later krijg je op het hoofdpodium de Britse rockgroep Band Of Skulls live aan het werk te zien. Zij worden voorafgegaan door Dead Man Ray, de band van Daan en Rudy Trouvé, en de winnaars van De Nieuwe Lichting Mooneye. In de Club is het ook drie keer prijs met drie zeer sterke boekingen. Zo staan er de Belgische trots Whispering Sons, het Belgisch-Britse project Slow Crush en zal Amenra voor een show vol kippenvel zorgen.

Een zeer mooie lichting eerste namen, die ons al doet vermoeden dat Rock Herk een zeer mooie editie tegemoet gaat. Binnenkort volgen de volgende namen! Rock Herk gaat dit jaar door op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli. Tickets voor het festival zijn nu al te koop.

1293 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk kleurt Belgisch met eerste worp namen!

Pukkelpop is lang niet meer het enige grote festival in Limburg, want Rock Herk is na de heropstart de jaren uitgegroeid tot…
LiveRecensies

Rock Herk 2019 (Festivaldag 2): Perfecte mix van zware gitaren en vrolijke pop

Na een drukke eerste festivaldag en een magistraal dEUS lag de lat voor dag twee meteen hoog. Net als vrijdag begon de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.