Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kevin Morby – “No Halo”

Het gebeurt niet vaak dat de bassist van een band groter wordt dan de band zelf, toch doet Kevin Morby het. De Amerikaan is nog steeds een lid van de band Woods, maar op zijn alleen begint het ook vlot te lopen. Zijn laatste solo album dateert van 2017, op 26 april volgt Oh My God. Met “No Halo” trekt hij terug de aandacht, op een positieve manier. In de indie wereld is Morby al een grote naam, en hij lijkt eindelijk op de rand van de grote doorbraak te staan.

Het nummer is een zachte ballad, dat ons direct een gezellig gevoel geeft. ‘Hey hey hey, no no no’, het is niet direct de meest innovatieve songtekst, gelukkig heeft deze single meer te bieden dan puur de tekst. Morby zingt de woorden met veel gevoel en wordt daarbij ondersteund door een puik stukje muziek dat ervoor zorgt dat deze single vlot binnengaat. De sfeerbeleving bij dit nummer is heel vreedzaam, wat ervoor zorgt dat alles blijft plakken. Als Oh My God dezelfde kwaliteit kan vasthouden, mogen we ons verheugen op wederom een sterk album.

Op 14 juni staat Kevin Morby in de Ancienne Belgique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 februari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief