Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Tuk Tuk Thailand vervolledigt line-up vijfde Dansende Beren Feest

Met Dansende Beren proberen we op onze concertavonden altijd om zoveel mogelijk diversiteit op te zetten. Ook op ons vijfde feest is dat het geval. De folky pop van Mooneye en de furieuze punk van Peuk konden niet verder uit elkaar liggen, en nu komt daar nog eens de dansbare electro pop van Tuk Tuk Thailand bij. De groep kon zich deze zomer al bewijzen op Boomtown, en wist ons daar zo hard te overtuigen, dat we hen ook eens bij ons wilden zetten. Denk aan een mix tussen Hydrogen Sea, Tycho en Bonobo, maar dan met een heel zweverige vrouwelijke stem die het geheel bij elkaar doet zweven. En dat alles in Brugge, waar frontvrouw Alison Salens vandaan komt. Een heuse homecoming show als het ware, waar Tuk Tuk Thailand ons feest op gang mag knallen.

Dansende Beren feest #5 vindt plaats op zaterdag 23 maart in Snuffel Hostel te Brugge. Inkom is gratis. Op de line-up Mooneye, Peuk en dus Tuk Tuk Thailand. Meer info vind je op het Facebook-event..

26 februari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief