Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hucci & Stööki Sound – “Wit the Sh_t”

6 jaar na het uitbrengen van hun monsterhit “Ball So Hard” brengen Hucci en Stööki Sound samen weer iets nieuws uit. Hucci is een 22-jarige Brit die ook wel het wonderkind van de trap genoemd wordt aangezien hij op 16-jarige leeftijd “Ball So Hard” uitbracht, wat meer dan 13 miljoen views haalde op YouTube. Stööki Sound is een Brits trapduo dat ook vooral bekendheid verwierf met “Ball So Hard”, maar daarnaast werkten ze ook samen met Mr Carmack, Troyboi en Bok Nero, waar ook wel hitjes uit voorkwamen.

De verwachtingen van dit nummer liggen vrij hoog aangezien hun vorige samenwerkingen zo een succes was. Spijtig genoeg kunnen ze deze hoge verwachtingen niet inlossen en zelfs moesten de verwachtingen lager liggen zouden ze het moeilijk hebben. De intro begint nog veelbelovend maar van wanneer de drop de eerste keer invalt, begint het teleur te stellen. De bas, wat toch één van de belangrijkste elementen is in het trap-genre, stelt zwaar teleur. Hierdoor kunnen we de rest van het nummer moeilijk anders beschrijven dan saai.

We hebben lang moeten wachten op een nieuwe samenwerking tussen deze twee artiesten, maar het wachten was nergens voor nodig. Over zes jaar mogen ze het nog eens proberen. Wie Hucci toch live wil zien moet op 30 maart afzakken naar Paradiso in Amsterdam.

Facebook HucciFacebook Stööki SoundInstagram HucciInstagram Stööki Sound

26 februari 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief