Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bad Religion – “Chaos From Within”

39 jaar gaan de punkknarren van Bad Religion al mee. We lopen geen enkel risico door te stellen dat de Amerikanen levende legendes zijn in de punkscene, met ettelijke headlinershows op Groezrock en andere grote punkfestivals op deze blauwe bol. “American Jesus” en “Infected” zijn slechts twee voorbeelden van anthems die door verschillende punkgeneraties al enkele decennia kunnen worden meegebruld. Maar daar blijft het niet bij, want de band blijft maar muziek maken, en is zelfs van plan om later dit jaar nog een album uit te brengen.

“Chaos From Within” is de tweede single inmiddels die op dat album, dat de naam Age of Unreason zal dragen, te beluisteren valt. Wat al na enkele seconden opvalt, is dat de heren nog steeds een tempo ontwikkelen dat Usain Bolt inmiddels niet meer zou kunnen bijbenen. Verder verloopt de song volgens de gekende formule: akkoordjes die overgaan in riffs, en naar voren komen wanneer de klok van Greg Greffin even stopt met luiden. Leuke single, die in minder dan twee minuten duidelijk maakt dat de machine nog niet onderhevig is aan slijtage.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 februari 2019

About Author

Matthijs Vandenbogaerde


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief