Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delaire, The Liar – “One of Us is the Killer”

Erg veel wapenfeiten heeft Delaire, The Liar nog niet achter hun naam staan, maar toch kunnen ze al rekenen op de support van Kerrang!, DIY en BBC Radio 1.  Bewonderenswaardig, want ze brachten afgelopen jaar enkel één ep uit met het spraakmakende debuut Not Punk Enough. De opkomende band uit London beschikt in ieder geval over bakken talent en brengt op hun muziek een eclectische mix van punk, hardrock en een beetje emo. Vandaag losten ze alvast hun eerste single van 2019 met “One of Us is the Killer”, dat smaakt naar veel meer.

Dat Delaire, The Liar geen a-typische band is, laten ze op hun nieuwste “One of Us is the Killer” nog maar eens horen. De structuur die ze op hun nummers toepassen, is nochtans niet zo buitengewoon, maar hoe ze die weten in te vullen, is op een verfrissende manier. De zanglijnen worden meermaals met twee gezongen waardoor deze nog wat krachtiger overkomen. Zeker naar het einde toe, wanneer zich een grote soundwall optrekt, geven Ffin en Joey nog eens alles en krijgen we een aantal indrukwekkende screams te horen. Het duo speelt zich nog maar eens in de kijker met een indrukwekkende single, die bombast en pure emotie op een overtuigende manier weet te vermengen. Meer van dat in de toekomst, alstublieft.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1361 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delaire the Liar - "HALLOWEEN"

Voor Delaire the Liar breken er spannende tijden aan. De band uit London tekende recent bij Rude Records en liet zijn fans…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.