Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Le Manou – “Addict”

Manou Maerten komt uit het kleinste stadje ter wereld Durbuy, maar ruilde haar thuis enkele jaren geleden in om in Gent aan de School Of Arts muziekproductie te volgen. Haar eigen project Le Manou ontstond en bleek meteen aan te slaan. Met al enkele shows op de teller en een zeer goede ep op haar cv, heeft Le Manou al laten zien dat ze weet hoe ze spannende hits in elkaar moet steken en schrijven.

“Addict” is de eerste single van Le Manou die op haar weldra verschijnende ep zal staan. Ook deze keer zijn de beats en de elektronische geluiden de sterkste punten van het nummer en zorgen Manou’s Franstalige teksten voor de nodige fragiliteit. Hierdoor weet ze zich ook, dankzij deze unieke combinatie, te onderscheiden van de andere Franstalige artiesten en toont ze duidelijk de essentie van haar project. Le Manou staat garant voor lichte en donkere beats, die elkaar oversnijden en zo overvloeien in sterke eindresultaten zoals het bij “Addict” het geval is.

Le Manou heeft binnenkort enkele shows gepland waaronder een show op o.a. Ik Zie U Graag 2019 en in de Democrazy in Gent (28/3).

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

 

22 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief