Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Mayer – “I Guess I Just Feel Like”

Meer dan een half jaar geleden bracht John Mayer zijn single  “New Light” uit. Dat vrolijke liedje met dwaze, grappige clip krijgt vandaag zijn opvolger, waarop Mayer de gevoelige kant uitgaat. ‘One day in October I decided I had just about enough of myself, and that’s always when the good stuff starts,’ schrijft hij over “I Guess I Just Feel Like”. De man is een tijdje geleden de studio in gedoken, maar wanneer we ook het overige nieuwe materiaal te horen zullen krijgen, is nog een vraag.

Mayers typische stem kleurt de eerste strofe van het nummer onder begeleiding van een melancholische country gitaarklank. Een rustig, mooi begin, maar voorlopig nogal simpel als je weet waar de virtuoos allemaal tot in staat is. We waren iets te snel, want al gauw weerklinken zeemzoete ‘ooooooh’s’, en voor die charmante Mayer-vibes vallen we als een blok. Tot onze grote vreugde wordt er opgebouwd naar een eerste gitaarmoment. Dat wordt opgevolgd door een minimale bridge, en die eenvoud weet intussen wel te overtuigen. Een laatste lawine aan gevoelens mondt uit in een gitaar-outro, waarin Mayer nog eens alles uit de kast haalt. “I Guess I Just Feel Like” is weer een eenvoudig nummertje met een danig sterkte producing, waardoor je toch opnieuw van uw melk zal zijn. I guess we just feel like… ons te laten meeslepen in deze aandoenlijke, laidback country sfeer!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jacob Collier - “Never Gonna Be Alone” (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)

Wanneer Jacob Collier weer met iets nieuws komt dan zitten wij op onze punt van de stoel want de muzikale duizendpoot weet…
AlbumsFeatured albumsRecensies

John Mayer - Sob Rock (★★): Sob Recensie

Album acht is gearriveerd. Doorheen zijn carrière heeft John Mayer ons al zowat iedere emotie bezorgd zoals een tactische schrijver voor Thuis…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Mayer - "Last Train Home"

Na anderhalf jaar radiostilte is onze geliefde singer-songwriter John Clayton Mayer terug met nieuw materiaal. Vorig jaar was zijn voortreffelijk gitaarspel nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.