Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Bay & Julia Michaels – “Peer Pressure”

In 2018 kwam de Britse zanger James Bay met zijn tweede album Electric Light, waarmee hij verder wilde bouwen op het grote succes van zijn debuutalbum Chaos Of The Calm. Lukken deed dat niet helemaal, want hits zoals “Let It Go” and “Hold Back The River” ontbraken op de tweede lp. Toch stond hij verscheidene keren op grote podia in België en kan hij hier rekenen op een grote fanbase die hem trouw zijn. Vandaag brengt hij voor het eerst sinds zijn albumrelease een nieuwe single uit.

“Peer Pressure” heeft op het eerste zicht veel weg van “Let It Go”, wat in het voordeel van het nummer speelt. Na een eerst solo gezongen deel, vergezeld de Amerikaanse zangeres Julia Michaels hem op het nummer. Zij fungeert hoofdzakelijk als tweede stem en krijgt niet de kans om zichzelf even in de kijker te zetten. Wanneer het nummer dan ook eindelijk vaart neemt en je de smaak helemaal te pakken krijgt, stopt het nummer bruusk en blijf je met een grote honger naar meer over. “Peer Pressure” is geen gemiste kans, maar is ook geen al te grote aanwinst voor James Bay’s CV.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Angèle - “Fever”

De droom van iedereen die popmuziek een warm hart toedraagt wordt vandaag werkelijkheid. Nieuwe Queen of Pop Dua Lipa heeft de handen in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels – “Lie Like This”

Drie jaar geleden stuurde Julia Michaels haar “Issues” de wereld in. Het was een rauwe, eerlijke ode aan imperfecte liefde. Hoewel het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Bay - "Chew On My Heart"

Zijn hoed heeft hij al lang niet meer op, maar dat wil niet zeggen dat James Bay minder gekend wordt. Waar zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.