Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Petit Biscuit – “Wide Awake”

De Franse dj en producer Petit Biscuit draait al enkele jaren mee in het muziekmilieu. Vier jaar geleden brak hij door met de zomerse single “Sunset Lover”. Een jaar daarop bracht hij zijn debuutalbum uit. Ondertussen maakt hij met tijd en stond nog eens nieuwe muziek, en vandaag is weer zo’n dag.

Ondanks zijn succes uit het verleden, gaat Petit Biscuit zeker niet de commerciële tour op. “Wide Awake” is een erg experimenteel nummer en gaat bovendien gepaard van een bijpassende futuristische videoclip. Het is het soort muziek dat niet voor iedereen weggelegd is, maar de echte fans zullen dit zeker waarderen. Een hit zal het waarschijnlijk niet worden, daarvoor kleurt het te veel buiten de traditionele lijntjes van de popmuziek. En dat mag.

Petit Biscuit is momenteel bezig aan zijn tournee in de VS. Deze zomer kan je hem wel aan het werk zien bij ons op Les Ardentes. Afspraak daar op 6 juli!

Website / Instagram / Twitter

20 februari 2019

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter