Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yonaka – “Bad Company”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Goed nieuws vanuit het Verenigd Koninkrijk, want YONAKA brengt op 31 mei hun debuutplaat Don’t Wait ‘Til Tomorrow uit. Het afgelopen jaar speelde het viertal rond Theresa Jarvis zich in de kijker en losten ze twee ep’s die ons wisten te bekoren. Daarnaast speelden ze op Pukkelpop een aardig optreden en mochten ze mee op Europese tour met Bring Me The Horizon. Fans en naambekendheid hebben ze hiermee kunnen bijwinnen en nu staat er dus met hun debuutplaat een volgende mijlpaal gepland in de nog jonge carrière van de band. Als kers op de taart losten ze vandaag hun nieuwe single “Bad Company” die ons helemaal weet klaar te stomen voor wat ons in mei te wachten staat.

Wie al wat vertrouwd is met de muziek van YONAKA, die weet dat de band uit Brighton houdt van bombast en volume in hun nummers. Ook de nieuwe single “Bad Company” klinkt groots en doet wat we van een YONAKA single verwachten, namelijk knallen. De gitaarstukken klinken weer heel strak en geven het nummer een klein ruw kantje. Daarnaast heb je natuurlijk ook weer de geweldige stem van Theresa die een aantal keer verbluffend weet uit te halen. De ontwikkeling in hun sound is het afgelopen jaar sterk bevordert en nu hebben ze eindelijk een muzikale lijn gevonden die dan ook nog eens goed in de smaak weet te vallen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

15 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief