Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years en MNEK – “Valentino”

Vorige week stond Years & Years nog op de planken van een uitverkochte Lotto Arena en bevestigden ze dat ze een ludieke popgroep zijn. In 2017 ontroerde frontman Olly Alexander nog met zijn BBC documentaire ‘Growing Up Gay’, waarvoor hij heel wat lovende woorden kreeg en uitgroeide tot een globaal erkende held binnen de LGBTQ-gemeenschap. Samen met MNEK brengt Years & Years op valentijn een echte hymne voor de komende prides en vooral voor iedereen die in grenzeloze liefde gelooft.

“Valentino” is wederom een zeer catchy samenwerking, waarin zowel Olly als MNEK goed tot hun recht komen. Terwijl menig muziekcritici zou kunnen stellen dat het nummer gemaakt is om een hit te worden, willen wij onderstrepen dat de pretfactor bij het nummer hoog ligt. Muziek moet niet altijd diepe betekenissen hebben, maar moet soms ook eens ontspannend zijn. Dat “Valentino” dus vooral voor blije gezichten zorgt omwille van de happy melodie en de catchy tekst, is dus geen verrassing.

Years & Years keert op vrijdag 28 juni terug naar België voor een show in The Barn van Rock Werchter. Dagtickets zijn reeds uitverkocht.

youtu.be/P321QQV-jmw

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Crave"

De Britse popband Years & Years wist ons al eerder te overtuigen met echte hits zoals “Shine”, “Desire” en “King”. Hun twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Starstruck"

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat we voor het eerst dansten op “King” van Years & Years. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single VALENTINO. - “Like I Haven’t Been Killed”

In alternatieve rockbands komen we over het algemeen niet zo snel een sectie koperblazers tegen. De Utrechtse band VALENTINO. is vanaf zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.