Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Warhola – “Glow”

Al een hele tijd zitten fans te wachten op het debuutalbum van Warhola en dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren. Het project van frontman Oliver Symons is sinds zijn debuut 2013 niet meer weg te denken uit de Belgische melodrama-pop en heeft al heel wat shows op de teller. Van de AB tot Rock Werchter en Pukkelpop. Zo waar bijna elk Belgisch podium mocht er aan geloven. Met “Glow” lost men nu een nieuw nummer, dat al een tijdje in de setlist zit.

“Glow” is de eerste release van Warhola in het nieuwe jaar en volgt op het succes van “Promise“, dat in 2018 een bescheiden hitje werd. Terwijl “Glow” wat te leiden had onder een iets te prominente stemvervormer, heeft de studio versie daar amper last van en klinkt die iets afgewerkter dan live. Ook deze keer is het op productioneel vlak een goed uitgewerkt nummer met heel wat leuke details en blijft het nummer ook goed hangen. “Glow” is een nummer dat ons helemaal warm krijgt voor het langverwachte debuutalbum dat er dit jaar eindelijk aankomt!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

14 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief