Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Migos – “Position To Win”

Het hiphoptrio Migos uit Atlanta is zowat de grootse hiphopgroep van het moment en bovendien ook één van de productiefste. De drie leden Quavo, Offset en Take Off gaan regelmatig solo op avontuur en brengen aan de lopende band nummers/albums uit en ook als Migos blijven ze maar nieuwe nummers uitbrengen. Dat de drie over grote ego’s beschikken, is dan ook een understatement en meermaals kwam al het gerucht op dat de drie op splitten stonden, maar ze zullen alle drie ook goed beseffen dat ze met Migos het meeste geld kunnen verdienen. Met hun nieuwe single “Position To Win”, die overigens voor de Mountain Dew-reclame werd gemaakt, stellen ze echter teleur.

“Position To Win” klinkt inspiratieloos en komt gewoon heel erg futloos over. De instrumental is niet bepaald een hoogvlieger en bevat veel te veel lage bassen dat de rest van de beat te hard naar de achtergrond duwt. Zowel Quavo als Offset tonen niet hun volledige potentieel in het nummer en is het enkel Takeoff die toch nog enigszins wat leven in de brouwerij brengt. Voor de rest is “Position To Win” doorspekt met veel te veel clichés en komt het in vergelijking met hun vorige nummers op albums Culture en Culture II tekort. De nieuwe van Migos valt bij ons niet in de smaak en we hopen dan ook oprecht dat ze snel terug op dreef komen met hun vervolg op Culture II.

Op zaterdag 29 juni staan Migos op het nieuwe urbanfestival Vestiville in Lommel.

Facebook

1812 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Migos - "Racks 2 Skinny"

Mensen hervallen vaak in hun oude gewoontes en dat is bij het driekoppige Migos niet anders. Wie de afgelopen jaren de wereld…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Migos ft. Young Thug & Travis Scott – "Give No Fxk"

Migos is terug van weggeweest. De hiphopgroep uit Atlanta brak in 2017 door met hun album Culture. Sindsdien zijn Quavo, Offset en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.