Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Foxygen – “Livin’ a Lie”

Foxygen is misschien wel één van de coolste bandnamen op aarde, de muziek die het duo produceert, is ook van hoge kwaliteit. Hun laatste album Hang dateert al van 2017, hun nieuwste telg Seeing Other People komt uit op 26 april. De band deelt daar hun eerste single uit, genaamd “Livin’ A Lie”.

Dit nummer neemt je, net als hun vorig werk, mee op een multi-instrumentaal verhaal. Wederom veel strijkers, die het nummer een zeer bevredigend einde geven. Een heel rustig nummer, inclusief een snijdende stem van Sam France. Het vijfde album van Foxygen zal volgens France een ‘vaarwel’ zijn, en zal een nieuw hoofdstuk inluiden voor de band. Een melancholisch nummer hoort daar perfect bij, en wij verwachten dat de rest van het album in dezelfde lijn zal liggen.

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 februari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief