Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxygen – “Livin’ a Lie”

Foxygen is misschien wel één van de coolste bandnamen op aarde, de muziek die het duo produceert, is ook van hoge kwaliteit. Hun laatste album Hang dateert al van 2017, hun nieuwste telg Seeing Other People komt uit op 26 april. De band deelt daar hun eerste single uit, genaamd “Livin’ A Lie”.

Dit nummer neemt je, net als hun vorig werk, mee op een multi-instrumentaal verhaal. Wederom veel strijkers, die het nummer een zeer bevredigend einde geven. Een heel rustig nummer, inclusief een snijdende stem van Sam France. Het vijfde album van Foxygen zal volgens France een ‘vaarwel’ zijn, en zal een nieuw hoofdstuk inluiden voor de band. Een melancholisch nummer hoort daar perfect bij, en wij verwachten dat de rest van het album in dezelfde lijn zal liggen.

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

140 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Foxygen - "Hang" (★ ★ ★½): Symfonische, theatrale 70's rock 'n roll

“Onafgewerkt, gedurfd, experimenteel en chaotisch”. Dit zijn de kernwoorden die we steeds terugvinden over Foxygen’s vorige album …And Star Power (2014). Jonathan Rado en…
Filmpje van de week

Filmpje van de week: 9 - 15 januari 2017

Ook in 2017 gaan we onverstoorbaar verder met het filmpje van de week. Zagen we vorige week nog veel filmpjes van ronkende namen,…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 31 oktober - 6 november 2016

Ook deze week lieten we ons weer gaan en checkten we (bijna) alle videoclips die in de eerste week van november uitkwamen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.