Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Apologize”

grandson kan misschien wel de nieuwe rockster van de jongere generatie worden. De Canadees maakt een verschroeiende mix van rock en iets hardere pop waardoor wel eens wordt beweert dat dit de toekomst van de rockmuziek zou kunnen worden. De afgelopen maanden stond grandson al in het voorprogramma van Nothing But Thieves en speelde hij op alle grote Amerikaanse rockfestivals, maar ook zijn soloshows weten steeds meer volk te trekken. Op 22 februari brengt grandson zijn nieuwe ep A Modern Tragedy Vol. 2 uit en daar kregen we nu ook al “Apologize” uit te horen.

“Apologize” heeft een heel bluesy/wilde westen achtige intro gekregen, die al snel aangevuld wordt met een aantal goeie beats die het geheel toch een bombastische opvulling weten te geven. grandson beschikt dan ook nog over een aardig stemgeluid dat bij momenten heel ruw om de hoek kan komen. “Apologize” werd zoals “Blood//Water” voorzien van een aantal straffe riffs die zeker in het laatste refrein voor grote ogen zorgen. Je moet er fan van zijn en pure rockfans zullen het waarschijnlijk moeilijk hebben om deze jonge knaap een kans te geven, maar dat hij de toekomst van de rockmuziek zal kleuren staan buiten kijf. 

Facebook

1478 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….
AlbumsRecensies

grandson - Death of an Optimist (★★★★): Leve het pessimisme

Jordan Edward Benjamin wordt vaak de de Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek genoemd, maar wij kennen hem beter als grandson. Onder die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “We Did It!!!”

‘De Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek’, dat wordt er vooral over de 27-jarige grandson verteld. Overal waar we een artikel over hem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.