Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Apologize”

grandson kan misschien wel de nieuwe rockster van de jongere generatie worden. De Canadees maakt een verschroeiende mix van rock en iets hardere pop waardoor wel eens wordt beweert dat dit de toekomst van de rockmuziek zou kunnen worden. De afgelopen maanden stond grandson al in het voorprogramma van Nothing But Thieves en speelde hij op alle grote Amerikaanse rockfestivals, maar ook zijn soloshows weten steeds meer volk te trekken. Op 22 februari brengt grandson zijn nieuwe ep A Modern Tragedy Vol. 2 uit en daar kregen we nu ook al “Apologize” uit te horen.

“Apologize” heeft een heel bluesy/wilde westen achtige intro gekregen, die al snel aangevuld wordt met een aantal goeie beats die het geheel toch een bombastische opvulling weten te geven. grandson beschikt dan ook nog over een aardig stemgeluid dat bij momenten heel ruw om de hoek kan komen. “Apologize” werd zoals “Blood//Water” voorzien van een aantal straffe riffs die zeker in het laatste refrein voor grote ogen zorgen. Je moet er fan van zijn en pure rockfans zullen het waarschijnlijk moeilijk hebben om deze jonge knaap een kans te geven, maar dat hij de toekomst van de rockmuziek zal kleuren staan buiten kijf. 

Facebook

1568 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 1): Gitaren en beats onder een stralende zon

De zon was aanwezig op de eerste dag van Pinkpop. Draai of keer het hoe je het wil, het blijft een belangrijk…
LiveRecensies

Rock am Ring 2022 (Dag 3): Op volle snelheid en met razende gitaren richting geblokte aankomstvlag

Bij het aanbreken van de laatste dag op Rock am Ring stonden er weer een aantal oude bekenden op onze planning. Waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.