Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gary Clark Jr – “I Walk Alone”

Zijn naam mag dan wel Junior zijn, Gary Clark Jr is toch al even een grote jongen. Zijn laatste échte album dateert ondertussen al van 2015, dit jaar lijkt er echter veel nieuwe muziek op ons af te komen. Eerder dit jaar loste de Amerikaan al “This Land“, nu krijgen we “I Walk Alone” te horen. Op 1 maart krijgen we een nieuwe plaat voorgeschoteld, die This Land zal heten.

Als je ‘de nieuwe Hendrickx’ genoemd wordt, is je favoriete instrument uiteraard de gitaar en die ontbreekt ook op dit nummer niet. Een stevige gitaarlijn, gemixt met een hoge stem a la Childish Gambino. Gary Clark bezingt de liefde, zo zingt hij ‘I walk alone because I’ll always say I’m sorry’. Droevige tekst, heerlijke muziek.

Een perfect schijfje om bij weg te zakken op een vrijdagavond, lijkt ons!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 februari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief