Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Krezip – “Lost Without You”

Krezip komt dit jaar voor twee unieke shows eindelijk weer samen. Dat is het nieuws dat de Nederlandse muziekpers helemaal op tilt laat slaan. Nadat de zeskoppige band in 2009 met een emotionele show in de AFAS Live afscheid nam, staan ze komende zomer op de vijftigste editie van het legendarische Pinkpop festival om een eenmalige terugkeer naar de festivalpodia te vieren. Op 26 oktober 2019 spelen ze nog een speciale reünie-show in de Ziggo Dome en ook een nieuwe single hoort bij dat grote nieuws.

“Lost Without You” is de eerste release van de Tilburgse band sinds hun afscheidsalbum Sweet Goodbye. Wie nog nostalgisch terugdenkt aan de legendarische performance van “I Would Stay” op Pinkpop in 2000, zal de nieuwe single zeker smaken. Het nummer heeft de rustige sfeer die we van Krezip gewend zijn en kan door mooie harmonieën en sobere arrangementen overtuigen. Teder, broos en oh zo Krezip. “Lost Without You” is duidelijk een geschenk voor de fans.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief