Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Spyres – “Lost Without You”

© Charlotte Barbour

Rockmuziek en bandjes. Vaak denken we dan meteen aan grote namen met voornamelijk mannen. Er zijn echter ook genoeg groepen met vrouwelijke vocalisten die dezelfde aandacht verdienen. Eén daarvan is de jonge, opkomende band Spyres uit Schotland. Op de middelbare school begonnen Emily Downie en Keira McGuire met het maken van akoestische muziek. Over de jaren heen experimenteerden de meiden met het maken van steeds hardere muziek en vonden ze twee mannen die hun band compleet maakten. Met energieke rockmuziek heeft Spyres al voorprogramma’s verzorgd voor The Snuts en Nothing But Thieves. De nummers die de band gedurende hun tienerjaren heeft gemaakt verschijnen volgende maand op een ep Dear Diary, met daarop de nieuwe single “Lost Without You”.

Een thema waar we allemaal mee te maken krijgen is liefde. “Lost Without You” gaat over het verbreken van een vriendschap met een vriendin die een vriendje heeft gekregen en niet meer omkijkt naar haar vriendin. Ondanks dit, belooft ze er altijd voor haar vriendin te zijn omdat ze niet zonder haar kan. Dit komt samen in een catchy refrein met een hoog energiegehalte, gevolgd door een leuk riffje. Voeg hier nog de fijne vocals aan toe en het totaalplaatje is een krachtig nummer waarbij we niet anders kunnen doen dan meezingen. Van Spyres zullen we ongetwijfeld meer gaan horen in de toekomst, want talent hebben de jonge Schotten zeker!

“Lost Without You” zal terug te horen zijn op de debuut-ep Dear Diary, die op 12 augustus uitkomt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Krezip - "Lost Without You"

Krezip komt dit jaar voor twee unieke shows eindelijk weer samen. Dat is het nieuws dat de Nederlandse muziekpers helemaal op tilt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.