Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kojey Radical feat. KZ – “25”

© Clara Renner

Kojey Radical doet het momenteel uitstekend. Op Spotify wordt de Brit aardig gestreamd en onlangs was hij nog te horen op nummers met Rudimental, Mahalia, Tom Grennan en onze eigenste Coely. De afgelopen maanden trakteerde Kojey ons bovendien op een resem nieuwe nummers waaronder vooral “97” ons meekreeg. Zijn naam doet daardoor ook steeds vaker de ronde in de Britse hiphopwereld en hij wordt gezien als de man om in de gaten te houden dit jaar. Gisteren ging zijn nieuwe nummer “25” in première bij Annie Mac op BBC Radio 1 en beloofde hij algauw met meer te komen.

Volgens Kojey is “25” één van de beste nummers die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt en dat kunnen we alleen maar beamen. “25” klinkt fris, vrolijk en is vooral ook heel catchy geworden. Met KZ werkte Kojey al bij zijn vorige nummers samen, maar nu pas krijgt hij ook de aandacht die hij verdient met een volwaardige feature rol. De instrumentaal van “25” ligt sterk in de lijn van “97” en ook op vlak van flow gelijken de nummers wel op mekaar, maar toch zijn de twee nummers sterk verschillend van elkaar. Kojey Radical slaagt er met andere woorden weer in om een echte hiphopbanger te lossen die we de komende dagen nog vaker zullen opzetten.

Facebook

30 januari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief