Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kojey Radical feat. KZ – “25”

© Clara Renner

Kojey Radical doet het momenteel uitstekend. Op Spotify wordt de Brit aardig gestreamd en onlangs was hij nog te horen op nummers met Rudimental, Mahalia, Tom Grennan en onze eigenste Coely. De afgelopen maanden trakteerde Kojey ons bovendien op een resem nieuwe nummers waaronder vooral “97” ons meekreeg. Zijn naam doet daardoor ook steeds vaker de ronde in de Britse hiphopwereld en hij wordt gezien als de man om in de gaten te houden dit jaar. Gisteren ging zijn nieuwe nummer “25” in première bij Annie Mac op BBC Radio 1 en beloofde hij algauw met meer te komen.

Volgens Kojey is “25” één van de beste nummers die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt en dat kunnen we alleen maar beamen. “25” klinkt fris, vrolijk en is vooral ook heel catchy geworden. Met KZ werkte Kojey al bij zijn vorige nummers samen, maar nu pas krijgt hij ook de aandacht die hij verdient met een volwaardige feature rol. De instrumentaal van “25” ligt sterk in de lijn van “97” en ook op vlak van flow gelijken de nummers wel op mekaar, maar toch zijn de twee nummers sterk verschillend van elkaar. Kojey Radical slaagt er met andere woorden weer in om een echte hiphopbanger te lossen die we de komende dagen nog vaker zullen opzetten.

Facebook

1763 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesUitgelicht

De 20 mooiste albumhoezen van 2022

Het is bij albums nooit de bedoeling om ‘the book by its cover te judgen’, maar dat is toch precies wat we…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Dag 1): Genot voor oor en oog

Wat gebeurt er als de twee grootste festivalmerken van België (Rock Werchter en Tomorrowland) gezamenlijke dingen doen? Wel, het antwoord op deze…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Acht tips voor een geslaagd CORE Festival!

Het Belgische muzieklandschap is sinds kort weer een festival rijker, want in het Brusselse Ossegempark vindt komend weekend voor het eerst CORE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.