Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kojey Radical feat. KZ – “25”

© Clara Renner

Kojey Radical doet het momenteel uitstekend. Op Spotify wordt de Brit aardig gestreamd en onlangs was hij nog te horen op nummers met Rudimental, Mahalia, Tom Grennan en onze eigenste Coely. De afgelopen maanden trakteerde Kojey ons bovendien op een resem nieuwe nummers waaronder vooral “97” ons meekreeg. Zijn naam doet daardoor ook steeds vaker de ronde in de Britse hiphopwereld en hij wordt gezien als de man om in de gaten te houden dit jaar. Gisteren ging zijn nieuwe nummer “25” in première bij Annie Mac op BBC Radio 1 en beloofde hij algauw met meer te komen.

Volgens Kojey is “25” één van de beste nummers die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt en dat kunnen we alleen maar beamen. “25” klinkt fris, vrolijk en is vooral ook heel catchy geworden. Met KZ werkte Kojey al bij zijn vorige nummers samen, maar nu pas krijgt hij ook de aandacht die hij verdient met een volwaardige feature rol. De instrumentaal van “25” ligt sterk in de lijn van “97” en ook op vlak van flow gelijken de nummers wel op mekaar, maar toch zijn de twee nummers sterk verschillend van elkaar. Kojey Radical slaagt er met andere woorden weer in om een echte hiphopbanger te lossen die we de komende dagen nog vaker zullen opzetten.

Facebook

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Snarky Puppy, Little Simz en meer naar Couleur Café 2020!

Couleur Café is een van de leukste festivals van het land zijn en met een diverse programmatie lokken ze ieder jaar opnieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Amazons - "25"

De afgelopen maanden loste The Amazons mondjesmaat nummers van hun aankomende tweede plaat Future Dust en met nog iets minder dan een kleine…
InterviewsUitgelicht

Interview Mahalia: "Vrouwen zijn de toekomst!"

Op haar dertiende tekende ze haar eerste platencontract en begon ze meer en meer nummers te schrijven. Zes jaar later lijkt ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.