Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “bury a friend”

Eindelijk is het zover. De Amerikaanse zangeres Billie Eilish komt op 23 maart eindelijk met haar langverwachte debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? en mag zich opmaken voor de volgende fase van de grote hype die rond haar muziek en persona. Sinds haar debuut in 2016 houdt ze de hele muziekindustrie in haar ban en weet ze keer op keer met haar eigenzinnige popsongs te overtuigen. Haar populariteit lijkt stilletjes aan geen grenzen meer te kennen, want zelfs voor dat de radiostations haar nummers draaiden, verkocht ze La Madeleine binnen enkele seconden uit. Dat de verwachtingen bijgevolg groot zijn, spreekt dan ook op zich.

“bury a friend” is de nieuwe single van Billie en volgt op de Studio Brussel Hotshot “WHEN I WAS OLDER“. Opnieuw krijgen we een geheel nieuwe Eilish te horen die de luisteraar weeral helemaal in haar ban weet te houden. Zeer mysterieus, duister & upbeat en ver van commercieel. Billie Eilish blijft met haar nummer zichzelf en dat siert. Ook de bijhorende videoclip blijft in haar stijl, maar toont alweer een nieuw facet. Uitmuntend en ongelofelijk creatief zoals altijd. Een buitengewoon talent!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS - "Naked"

We kennen FINNEAS al langer als songwriter, producer en broer van wereldster Billie Eilish, maar ook met zijn eigen muziek drukt de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Claudio - "Better Version"

De affiche van Rock Werchter heeft voor ieder wat wils en herbergt ook enkele artiesten die in ons land nog niet alom…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GAYLE – “ur just horny”

In een carrière kan het anno 2022 snel gaan. Taylor Gayle Rutherford is amper zeventien jaar jong, maar de Texaanse tiener zit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.