Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “bury a friend”

Eindelijk is het zover. De Amerikaanse zangeres Billie Eilish komt op 23 maart eindelijk met haar langverwachte debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? en mag zich opmaken voor de volgende fase van de grote hype die rond haar muziek en persona. Sinds haar debuut in 2016 houdt ze de hele muziekindustrie in haar ban en weet ze keer op keer met haar eigenzinnige popsongs te overtuigen. Haar populariteit lijkt stilletjes aan geen grenzen meer te kennen, want zelfs voor dat de radiostations haar nummers draaiden, verkocht ze La Madeleine binnen enkele seconden uit. Dat de verwachtingen bijgevolg groot zijn, spreekt dan ook op zich.

“bury a friend” is de nieuwe single van Billie en volgt op de Studio Brussel Hotshot “WHEN I WAS OLDER“. Opnieuw krijgen we een geheel nieuwe Eilish te horen die de luisteraar weeral helemaal in haar ban weet te houden. Zeer mysterieus, duister & upbeat en ver van commercieel. Billie Eilish blijft met haar nummer zichzelf en dat siert. Ook de bijhorende videoclip blijft in haar stijl, maar toont alweer een nieuw facet. Uitmuntend en ongelofelijk creatief zoals altijd. Een buitengewoon talent!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1442 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GAYLE – “ur just horny”

In een carrière kan het anno 2022 snel gaan. Taylor Gayle Rutherford is amper zeventien jaar jong, maar de Texaanse tiener zit…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Billie Eilish – Happier Than Ever (★★★★): Grote meisjes worden nóg groter

Je hebt veertienjarigen die godganse dagen met hun Legoblokjes spelen en je hebt er die vanuit hun slaapkamertje de wereld in zwijm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.