banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single K1D feat. TheColorGrey – “Regular”

K1D is nu al een tijdje naam en faam aan het maken in de Belgische hiphopscene, en dat begint stilaan zijn vruchten af te werpen. Vorige zomer speelde de 26-jarige Sint-Niklasenaar onder andere shows op het Fire is Gold Festival en Pukkelpop, en hitste hij het publiek steeds weer als geen andere op. Ook op vlak van het uitbrengen van muziek ging het vorig jaar heel vlotjes, met twee ep’s en een aantal singles. Dit jaar belooft minstens even spannend te worden, want naast meer nieuwe muziek staan er ook weer een pak shows op de agenda. Met “Regular” krijgen we echter nu al een eerste single te horen, waarop ook de Antwerpse hiphopper TheColorGrey te horen is.

K1D lijkt zijn muzikale lijn gevonden te hebben en kiest meer en meer voor chille vibes in combinatie met een straffe flow. Andermaal werd de beat geproducet door Chuki Beats, die weer een lekkere beat uit zijn hoed weet te toveren. De hiphop die K1D maakt is sterk aanleunend bij wat ze in Amerika maken en ook de teksten zijn nu niet zo de spitsvondigste, maar dat hoeft ook niet altijd het geval te zijn. De gastbijdrage van TheColorGrey voorziet het nummer van nog wat meer slagkracht en toont aan dat Grey ook wel goed een aantal verses kan spitten. Als opener van het jaar voor K1D kan “Regular” zeker tellen, maar we hopen desalnietemin dat K1D nog wat meer in petto heeft.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Fire Is Gold 2021: Voor vorst, voor vrijheid en voor rap

Hiphop leeft meer dan ooit in België, dat was gisteren alvast de conclusie die we konden trekken na een hele dag Fire…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Voorbeschouwing Fire Is Gold 2021

Zaterdag opent Fire is Gold opnieuw de festivaldeuren in Antwerpen. De eerste twee edities van het hiphopfestival gingen nog door in Vilvoorde,…
InstagramLiveRecensies

Selah Sue, Ronnie Flex, TheColorGrey, Lil Kleine, Meskerem Mees & Sam De Nef @ Werchter Parklife: Bijna volwaardige festivaldag

De eindmeet is nabij voor Werchter Parklife. Na een maand vol concerten kan de weide vanaf volgende week weer herstellen en keert…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.