Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grace Carter – “Heal Me”

Op zowat elke ‘one’s to watch’-lijst van dit jaar kon je de Britse zangeres Grace Carter vinden. Nadat ze tourde met o.a. Dua Lipa, HAIM en Dermot Kennedy staat ze dit jaar meer dan ooit zelf in de spotlight. In de herfst van 2018 trok ze voor het eerst solo op een Europese tour en wist ze in de Botanique te begeesteren met haar mix van pop, soul en R&B. Na twee ep’s wordt het tijd voor haar debuutalbum en dat zou er dit jaar eindelijk van komen. Onze ‘Grote Beer Van Morgen‘ uit 2018 wordt stilaan echt groot en ook meer dan terecht.

In het begin van de maand werd bekend dat Grace de derde plaats haalde in BBC’s prestigieuze ‘BBC Sound of 2019’ selectie. “Heal me” is de eerste single die ze na deze nominatie lost en klinkt enorm radiovriendelijk, zonder dat ze haar stijl achterwege laat. Ook deze keer krijg je in het refrein het meeste drama geboden, maar een overkill vormt het niet wat we zeker positief vinden. Grace Carter kan je wellicht wel op een groot Belgisch festival verwachten en vanaf dan zal het pijlsnel gaan!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1244 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tayo Sound - "Gone"

2020 lijkt voor opkomende artiest Tayo Sound een mooi jaar te zijn. Hij is amper 18 en heeft dit jaar reeds vier…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grace Carter & Jacob Banks - "Blame"

Voor artiesten was het nog nooit zo makkelijk om samen te werken met hun collega’s, want dankzij sociale media kan een eenvoudig…
InstagramLiveRecensies

Grace Carter @ Botanique (Rotonde): Soul pop met ziel

Grace Carter heeft nog geen grote hit gescoord, maar staat nog steeds op ons lijstje van ‘in de gaten te houden’ acts….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.