Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS feat. Yann Gaudeuille – “Blessed”

Het duurde weer even vooraleer DVTCH NORRIS nog is met een nieuwe single op de proppen kwam. De rapper uit Antwerpen die nu in Brussel verblijft, bracht vorige zomer zijn eerste ep I’m Sad, I Wanna Make It uit en die was ook in onze ogen een schot in de roos. Met “Toothpick” scoorde Dvtch ook nog eens een hit in Argentinië samen met zijn maat Bhavi en ook hier deed de single het meer dan behoorlijk. Dit jaar staat er weer heel wat moois te gebeuren zoals bijvoorbeeld een show in de Club van de Ancienne Belgique op woensdag 24 april en nog wat meer muziek. Nu is er wel al een nieuwe single met “Blessed” samen met stemwonder Yann Gaudeuille!

“Blessed” heeft geen lange aanloop nodig om met zijn stomende beats lekker op gang te trappen. De beat heeft iets oriëntaals en dromerig, maar ook iets zwaars dat heel verfrissend weet over te komen. De flow van DVTCH NORRIS stelt ook weer niet teleur en het is lekker viben op zijn harde rhymes. Een andere glansrol is weggelegd voor Yann Gaudeuille die het nummer nog van een flinke portie soul weet te voorzien. De mix van soul, hiphop en zelfs wat funk invloeden slaat aan en maakt van “Blessed” een knaller van formaat. Wij zijn met andere woorden ‘blessed’ dat met DVTCH NORRIS nog wat extra verse wind geblazen wordt in de Belgische hiphopscene.

Op woensdag 24 april staat DVTCH NORRIS in de Ancienne Belgique (Club) te Brussel.

Facebook

1550 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rare Akuma - dirtytwominus (★★★½): Grondplan voor de underground

Rare Akuma maakt lang geen muziek meer om de beroemdste artiest te worden. Hij maakt geen muziek om een imago te boosten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “SUMMERTOM”

Na twee jaar stilte liet DVTCH NORRIS afgelopen maandag terug muziek op ons los. Met zijn nieuwe single “SUMMERTOM” blikt hij terug…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Andries Beckers: 'Bij ons moet het kunnen gaan van Ayco Duyster tot De Romeo's'

Wat in de nillies exclusief bedoeld leek te zijn voor Apple iPod-eigenaars en amateur-radiomakers, groeide de afgelopen twee jaar uit tot het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.