Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Girl in Red – “watch you sleep”

Terwijl de sneeuw terug begint te smelten, brengt de Noorse girl in red een nieuwe single uit: “watch you sleep”. Marie Ulven stormde op het einde van 2018 de muziekwereld in met haar slaapkamerpop. Haar studio is dan ook letterlijk een berg apparatuur naast haar bed. Na “we fell in love in october” volgt nu opnieuw een ingetogen nummer, compact, warm en vol liefde.

“watch you sleep” begint met een enkele gitaar en een zachte strofe. De zangeres zingt een slaapliedje voor iemand die ze nooit wilt zien vertrekken. In eerste instantie misschien een mooie liefdesballade, maar aan de tekst te horen kan het ook om een kleine broer of zus gaan: ‘I like the scar on your spine, you fell of a roof when you were nine. You lived a life for me.’ Veel tekst heeft de song niet en na twee minuten breekt de finale al los met subtiele drums. Met het oog op de vorige songs, zijn we dit keer toch wat teleurgesteld over girl in red.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 januari 2019

About Author

Emma Vierbergen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief