Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ook Snow Patrol naar Werchter Boutique 2019!

Vanavond staat Snow Patrol in een nagenoeg uitverkochte Vorst Nationaal om er hun album Wildness voor te stellen. De release kwam er na een lange pauze en werd al door een heuse festivaltour met o.a. ook een show op Rock Werchter ingeleid. Vandaag maakt de organisatie bekend dat de Schotse band naast Fleetwood Mac op Werchter Boutique zal staan. Door hits zoals “Just Say Yes”, “Run” en “Chasing Cars” wist Snow Patrol zichzelf vooral in Europa op de kaart zetten en behoort de band tot de populairste groepen in ons land. We zijn alvast benieuwd naar de show die de band vanavond in Brussel zal geven.

Werchter Boutique gaat dit jaar door op 8 juni en tickets zijn reeds te koop.

 

22 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief