Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Halima – “Hold Me”

Aan de hand van bovenstaande foto kan je het al afleiden: Lil Halima wil hoge ogen gooien. Ontdekt werd de Noorse zangeres met Keniaanse roots op Instagram, waar ze korte filmpjes van haar talent verspreide. Def Jam nam haar vrijwel meteen onder contract en bracht in oktober haar debuut-ep love songs for bad lovers uit. Met al enkele miljoenen streams op haar Spotify en enkele visueel aansprekende videoclips toont ze alvast dat ze een artiest is met een visie. Haar muzikale inspiratie vindt ze o.a. bij Stevie Wonder, 2Pac en Aaliyah, maar ook in James Blake, Steve Lacey en Noname.

“Hold Me” is een nummer waarbij de fans van zowel Jorja Smith alsook Billie Eilish helemaal zullen wegkwijnen. “Hold Me” is een zeer smooth, down tempo r&b en soul nummer waarin ook enkele popelementen te vinden zijn. Meerdere lagen aan stemmen zorgen voor een groot volume en de elektronische geluiden missen hun kernopdracht eveneens niet. Een zwoel, dromerig nummer dat je aan het nadenken zet en je helemaal weet te ontdooien bij deze koude temperaturen. Lil Halima’s artiestennaam klinkt alsof ze de zoveelste rapster is die wilt doorbreken, maar laat je niet misleiden want je krijgt van de jonge artiest steengoede dromerige r&b.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief