Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ella Vos – “Temporary”

Zachte popmuziek, wij beren vinden het minstens even verleidelijk als zoete honing. De Los Angeles based-zangeres Ella Vos hoort inmiddels tot één van onze geheime favorieten. Met nummers als “Rearrange” en “Down in Flames” verleidde de zangeres ons met zweverige popmuziek, waarin haar fluwelen stem de bovenhand nam. Haar sterkste troef was telkens dat ze popmuziek wist te maken die niet plat of ongeïnspireerd klinkt en dat hoopt ze ook met haar nieuwe ep Watch and Wait te doen, welke op 25 januari verschijnt.

Haar debuutalbum The Words I Never Said behoorde volgens ons tot één van de sterkste pop-debuten van 2017. Met haar nieuwe single “Temporary” weet ze echter iets minder te overtuigen, omdat het nummer iets te veel als heel wat andere popnummers klinkt. Dat het nummer radiovriendelijk is kunnen we niet ontkennen, maar het lijkt wel alsof één of andere producer een stempel op het nummer wou zetten, waardoor de mooie sound van Ella Vos lichtjes verloren gaat. Desalniettemin een schattig popliedje dat wellicht maar voor een korte tijd in ons geheugen zal blijven.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief