Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ella Vos – “Rearrange”

De Amerikaanse ontdekking Ella Vos is voor SoundCloudfans geen onbekende meer. Haar eerste single “White Noise” ging viraal en de remix van R3HAB werd op YouTube door bijna anderhalf miljoen mensen bekeken. In augustus werd haar vorige single “Down In Flames” door Vevo opgepikt en mocht ze het live voor Vevo DSCVR performen. “Rearrange” is de opvolger en zal wellicht ook heel wat hartjes sneller laten slaan.

“Rearrange” is de nieuwste single van het weldra te verschijnen album Words I Never Said. Haar nieuwste lied toont alweer dat ze bakken potentieel heeft en dat ze met haar album een grote doelgroep kan aanspreken. Haar muziek is een kruising tussen Aurora & Oh Wonder en beide artiesten speelden in België al in uitverkochte zalen en voor volle tenten op festivals. “Rearrange” is een mooi visitekaartje waarmee ze mits hard werken hetzelfde parcours als haar succesvolle voorgangers kan afleggen.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1756 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Tomorrowland Winter (Dag 5): Van zonnige commercialiteit naar donkere techno

Tomorrowland is eigenlijk een zomerfestival en het lijkt erop dat de weergoden in Alpe D’Huez er ook zo over beslist hebben voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle PELICAN DEALER - "White Noise"

Dat ze binnen tien dagen mogen debuteren voor een uitverkochte Ancienne Belgique samen met XINK, dat ontdekten we al. Hoe PELICAN DEALER…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell - "Butterflies" (feat. AURORA)

Tom Odell is gekend als de artiest die in 2013 het nummer releasete dat iedereen zonder problemen kan meekwelen, namelijk “Another Love”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.