Muzieknieuwtjes

Camille Camille derde naam op het Dansende Beren verjaardagsfeest

Op 1 februari worden we vier jaar oud. En zoals iedereen vieren wij ook graag een verjaardag. Dat doen we dit jaar opnieuw aan de hand van een verjaardagsfeest waarvoor we drie beloftevolle artiesten uitnodigen die jullie kunnen ontdekken. Op de line-up al twee heel diverse artiesten: Black Leather Jacket en Ruby Grace, en vandaag komt daar nog iets helemaal anders bij: Camille Camille. Je kan alle drie de artiesten aan het werk zien op 1 februari in Barbroos. Meer info via het Facebook event.

Vorige week vrijdag werd Camille Camille aangekondigd als één van de finalisten bij De Nieuwe Lichting. Vandaag zijn we dan ook blij om ze op onze line-up te kunnen zetten. We hoorden enkele demo’s van haar op vi.be en waren meteen verkocht door haar magische stem, we moesten en zouden haar op ons verjaardagsfeest zetten. Dat ze nu ook nog eens geselecteerd is voor de prestigieuze wedstrijd van Studio Brussel bewijst eens te meer haar talent. Ze brengt zachte folk pop waarbij je wegsmelt bij het horen van haar stem. Op 31 januari worden daar de winnaars bekend gemaakt, met een beetje geluk staat er dus dit jaar wederom een winnaar van De Nieuwe Lichting op ons podium!

14 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief