Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lucy Rose – “Conversation”

Lucy Rose is ondertussen geen onbekende naam meer in de singer-songwriter wereld. Deze Britse jonge deerne heeft ondertussen drie albums op haar palmares staan en kondigde vandaag met een nieuwe single haar vierde album aan. Dat krijgt de naam No Words Left en komt uit op 22 maart.

Met “Conversation” komt Lucy Rose persoonlijker dan ooit uit de hoek, het is duidelijk dat een gemis zorgde voor de inspiratie van dit nummer. Op muzikaal vlak is het een ingetogen song waarbij er vooral een glansrol is gegeven aan de voorzichtige strijkers op de achtergrond. Het is duidelijk dat Rose niet veel nodig heeft om de luisteraar rond haar vinger te winden. Wij zijn alvast benieuwd naar wat ze nog meer in petto heeft voor ons

Op 4 mei speelt Lucy Rose in de Ancienne Belgique.

12 januari 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter