Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Tundra – “Busy”

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe single voor Tundra, de band rond Charlotte Caluwaerts. Nadat ze vorig jaar al het dansbare “Pass It On To Me” op de wereld loslieten, volgt nu “Busy”.

Met hun vorige single bewees het viertal al dat ze aangename muziek kunnen maken, nu bewijzen ze ook dat ze niet zomaar in een hokje te stoppen zijn. Hun nieuwste nummer gaat vooral over het altijd beschikbaar moeten zijn. “Busy” springt schaars om met tekst, en gaat uit van het principe ‘less is more’. Dat wil niet zeggen dat het een mager nummer is, de band weet heel erg goed hoe ze de elementen moeten vermengen tot een meezingbaar geheel. Het is net de constante herhaling dat dit nummer een heel frisse uitstraling geeft. Energiek, hip en Caluwaerts maakt het af in een passende prikkelende stijl. Er werden duidelijk meerdere uren productiewerk in deze single gestoken, wat resulteert in een interessante song.

Dit voorjaar komt Tundra’s eerste ep uit en na het beluisteren van deze eerste singles zijn we toch heel erg benieuwd. Dat het alle kanten op zal gaan, lijkt al vast te liggen.


11 januari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter