Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lizzo – “Juice”

Lizzo ken je misschien al van de single “Good As Hell” uit 2016 of doordat ze Haim op meerdere data vergezeld heeft op hun Sister Sister Sister tour van verleden jaar. Steevast brengt ze funky hiphop met body positivity als kern, wat meteen opvalt door haar gewaagde teksten en diva-uitstraling. De stoere Amerikaanse bracht al heel wat singles uit die het volgens ons verdienden uit te groeien tot grootse hits. Haar nieuwe nummer “Juice” is een uitblinker en lijkt ons de voorbode van een succesvol 2019.

Lizzo’s dosis aan zelfvertrouwen werkt super aanstekelijk. Met edgy openingszin ‘mirror, mirror on the wall, don’t say it, ‘cause I know I’m cute’ zet ze de toon. Haar manier van zingen —ietwat nonchalant, ietwat arrogant— werkt gewoon. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt dat gecombineerd met een hoog dansgehalte. De melodieën blijven meteen hangen en er worden leuke, eighties-aandoende synths en blazers gebruikt doorheen het nummer. Dat alles maakt “Juice” enorm funky. Speel het af en je kan de hele wereld aan!

Of deze single een voorproefje is van een nieuw album, is nog niet geweten. Wij hopen in ieder geval van wel.

Facebook / Instagram

5 januari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief