Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Gladiolen onthult Arsenal, Triggerfinger, Heideroosjes en 23 anderen voor 20ste verjaardag!

© CPU – Joost Van Hoey

Het is nog koud en grijs, maar dankzij Gladiolen kijk je vandaag nog iets meer uit naar de zomer want zij onthulden vandaag hun hele line up. De headliners voor de komende editie zijn de Belgische groepen ArsenalTriggerfingerK’s Choice, de gemaskerde DJ Dr. Lektroluv en de Hollandse punkgroep Heideroosjes. Verder bevestigt de organisatie ook de komst van de Belgische talenten Glints, Sons, Warhola & Emma Bale en kan je ook genieten van shows van het opkomend talent Jaguar Jaguar, RHEA en Chackie Jam. Achter de DJ-Booth zullen bovendien o.a. Intergalactic Lover’s Lara Chedraoui, de Cherry Moon Legends en Black Mamba terug te vinden zijn. Ook op de line up staan The Dirty DaddiesSuperstyling, 5napback, Radio Ultra Modern, Lambrecht & De Lodder, Laston & GeoTivalo & Friends, Deejay Mr. T, Louis XIV, Robbe Hood en Woefbass.

Gladiolen viert zijn twintig jarig bestaan op 7 en 8 juni 2019 en tickets zijn vanaf zaterdag 5 januari te kopen!

Vrijdag 7 juni: Cherry Moon Legends – Jaguar Jaguar – K’s Choice – Lara Chedraoui – Laston & Geo – Robbe Hood – SONS – Superstyling – The Dirty Daddies – Triggerfinger – Warhola – WOEFBASS – 5napback

Zaterdag 8 juni: Arsenal – Black Mamba – Chackie Jam – Deejay Mr. T – Dr. Lektroluv – Emma Bale – Glints – Heideroosjes – Lambrecht & Delodder – Louis XIV – Radio Ultra Modern – RHEA – Tivalo & Friends

 

2 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief