Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Nieuw Belgisch festival Vestiville komt met Cardi B, Future, Migos en 10 anderen!

Okurrrrrrr! België heeft er een nieuw festival bij: Vestiville. Drie dagen lang kan je in de Industriezone Balendijk in Lommel terecht voor ‘music, fashion en camping’. Cardi B, één van de grootste hiphop acts van het moment, fungeert op zondag 30 juni als headliner en zal er voor het eerst in België te bewonderen zijn. Met de aankondiging van de komst van Migos en Future staan er verder ook nog twee andere Amerikaanse hiphop kleppers bovenaan de line-up. Ook de Franse rap-ster Maitre Gims, de opkomende Amerikaanse rap-sensaties Saweetie en Lil Baby en de Noorderburen Boef, Famke Louise en Sevn Alias staan bij de eerste bevestigingen. 2Crooks, ENO, Young Ellens en JoeyAK vullen het eerste pakketje aan.

Het festival zal doorgaan van 28-30 juni 2019 (hetzelfde weekend als Rock Werchter) en ook de tickets zijn reeds verkrijgbaar. Een overzicht per dag op alfabetische volgorde vindt je onder de video. Vestiville is drie dagen vol muziek, camping & glamping, kunst, sport, fashion en nog veel meer. Benieuwd wat het hier gaat geven met Vestiville, de concurrentie is alvast pittig.

Vrijdag 28 juni: Maître Gims – Young Ellens

Zaterdag 29 juni: Boef – ENO – Migos – Saweetie – Sevn Alias

Zondag 30 juni: 2Crooks – Cardi B – Famke Louise – Future – JoeyAK – Lil Baby

29 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief