FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook o.a. A$AP Rocky, Meek Mill en Tory Lanez naar Vestiville 2019!

©CPU – Chris Stessens

Eind december kwam er onverwacht groot nieuws uit het Belgische festivallandschap. Naast Rock Werchter, Tomorrowland, Dour, Pukkelpop, … heeft België er met het urbanfestival Vestiville een nieuwe ‘major’ bij. Nadat men reeds o.a. Cardi B (Benelux-exclusief!), Future, Migos en Maitre Gims bevestigde, is het vandaag tijd voor de tweede indrukwekkende line-up bekendmaking. Zo staat ook A$AP Rocky op de Main Stage van Vestiville (zijn vierde Belgische festivalshow voor komende zomer), maar heeft men verder ook met Meek Mill, Tory Lanez, Lil Pump en Jacquees enkele zwaargewichten kunnen strikken. Ook de Latijns-Amerikaanse superster Nicky Jam en Afrobeat-koning Davido zakken naar Lommel af en zullen de Global Stage (vooral latin en Afrikaanse muziek) headlinen. Op datzelfde podium zullen ook de Jamaicaan Charly Black en de Londenaar Afro B staan. Met Vegedream en Niska heeft men ten slotte nog twee mooie boekingen uit het Europese hiphopcircuit vastgelegd.

In een persconferentie die Vestiville gisteren hield, schepte men wat context rond het festival. Naast een straffe line-up, wil men vooral ook inzetten op het creëren van een onvergetelijke ervaring door ook te focussen op kunst, fashion en gaming. Verder wist men trots te verkondigen dat er ook een Legends Stage komt, waarvoor ze een hele boel legendarische acts konden strikken, die weldra bekend gemaakt zullen worden. Verder meldde men dat men tot nu toe nog maar de helft van de grote namen aangekondigd heeft en dat er nog indrukwekkende namen op komst zijn, maar dat men ook binnenkort opkomend talent zal zoeken met een wedstrijd. Wie er nog van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni in Lommel te zien zal zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Vestiville noemt zichzelf al ‘Europe’s biggest urban music and lifestyle festival’. Met hun nu al indrukwekkend lijstje aan namen geloven we hen ook. Tickets voor het festival zijn reeds te koop.

Een overzicht van alle namen (nieuwe namen in het cursief)

Vrijdag 28 juni

A$AP Rocky– Maitre Gims – Jacquees– 2Crooks – Joey AK

Zaterdag 29 juni

Migos – Lil PumpDavido Niska– Saweetie – Boef – ENO – Charly Black

Zondag 30 juni

Cardi B – Future – Meek MillTory LanezNicky Jam – Lil Baby – DanileighVegedream– Sevn Alias – Afro B– Famke Louise

 

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Bongos" (feat. Megan Thee Stallion)

De laatste keer dat Cardi B en Megan Thee Stallion samenwerkten aan een nummer, leverde dat niet alleen een wereldhit op, maar…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #40

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Same Problems?"

Het Amerikaanse woelwater A$AP Rocky is de laatste tijd heel wat broodkruimels aan het lossen in de aanloop naar zijn nieuwe album…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.