Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robbie Williams – “I Just Want People To Like Me”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robbie Williams – “I Just Want People To Like Me”

Robbie Williams geldt als één van de grootste entertainers uit het Verenigd Koninkrijk, maar ook in België heeft hij een heleboel fans. Terwijl hij zich het afgelopen jaar concentreerde op een tour door Zuid-Amerika en zijn job als jurylid van X-Factor, werkte hij ook aan een nieuw album. Under The Radar Volume 3 wordt zijn twaalfde solo studio album en zal in de lente van 2019 in de rekken liggen. 2019 belooft in ieder geval een spannend jaar te worden voor Williams aangezien hij voor het eerst een Las Vegas residency show op poten zet.

“I Just Want People To Like Me” is een mengelmoes van verschillende stijlen en er een rode draad in vinden, is niet zeer makkelijk, maar een swingende mix van pop en rock vat het nummer het beste samen. Spannend kunnen we het nummer niet noemen en ook muzikaal gezien zien we weinig evolutie tussen zijn nieuw nummer en de vorige albums. Zijn fans zullen er ongetwijfeld weer zot van zijn, maar ons weet hij met zijn nieuwe nummer niet echt te overtuigen. Robbie vergeet in het refrein te zingen en schreeuwt zijn teksten vooral. Dat het nummer in een stadion of op een grote festivalweide kan overtuigen, denken we wel, maar de studioversie is voor ons toch iets te veel van het goede.

1567 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robbie Williams - "Lost"

Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in België geldt Robbie Williams als een van de grootste entertainers. De Britse zanger maakte naam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Struts & Robbie Williams - “Strange Days”

De prettig gestoorde bende van The Struts weet duidelijk niet wat het woordje ‘stilzitten’ betekent. Slechts enkele dagen nadat de band samenwerkte…
Muzieknieuwtjes

Nieuwtjes van de week 11 juni - 17 juni

Elke week verzamelen we de beste nieuwtjes, zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in muziekland. Deze week: een…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.