Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yves Paquet, MC Bin Laden & Felipe Flip – “Pure”

Yves Paquet was finalist van De Nieuwe Lichting, maar gewonnen heeft hij de wedstrijd niet. Jeroen De Pessemier van The Subs kon hij echter zo goed overtuigen, dat die hem prompt vroeg om samen te werken. “UFO” werd het resultaat en het nummer werd dankzij Studio Brussel een echte hit. Voor dat succes kon hij dankzij zijn single “Nightshift” al op een hele boel enthousiasme rekenen en wist hij al enkele miljoenen streams op Spotify te verzamelen. Met zijn nieuwe single “Pure” haalt hij nog eens de zon is huis.

Na Duits doet Yves Paquet het dus nu in het Braziliaans-Portugees en Engels. Voor “Pure” duikt Paquet nog eens helemaal de zomersfeer in en daarvoor riep hij de Braziliaanse superster MC Bin Laden en Felipe Flip samen, waardoor er in het nummer geen tekort aan temperament en samba is. Toch klinkt het nummer niet te geforceerd en is er een duidelijk evenwicht tussen Paquet’s stijl en de Braziliaanse sfeer. Heeft Yves Paquet na “UFO” zijn tweede echte hit te pakken?

14 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief